Ihmiset

Korkeatasoisen palvelun tekee motivoitunut tiimi

Andreas

Andreas

”Andreas on positiivisuuden perikuva ja hänellä on aseistariisuva, voimaannuttava vaikutus ihmisiin. Andreas kohtaa jokaisen ihmisen ainutlaatuisena lahjakkuutena. Ilman Andreasta, hänen visioitaan, rohkeuttaan ja korkeaa kunnianhimoa Kivitalokeskusta ei olisi olemassa. Andreas luo korkeaviritteisen tunnelman ja takaa työssä menestymisen. Me Kivitalokeskuksella vaalimme Andreaksen toimintafilosofiaa ja häneltä saamiamme oppeja sekä kehitymme hänen inspiroimana.”

Olli

”Ollin läsnäolo huokuu huolettomuutta ja toiveikkuutta. Ollin seurassa tunnet aina olevasi tervetullut ja kaupanteko hänen kanssaan on hauskaa. Hänen työkalupakkinsa on täynnä arvokkaita työkaluja kohtaamisiin ihmisten kanssa. Käyttövalmiiden kivitalojen asiakaskunta on monipuolinen ja Ollilla on erinomainen kyky kuunnella kaikkien toiveita. Avun tarjoaminen ja suurten päätösten jäsentely ovat hänen erityisiä vahvuuksiaan. Ilman Ollia, hänen pitkää kokemustaan ja lämmintä luonnettaan Kivitalokeskuksen palvelu ei olisi saavuttanut korkeaa tasoaan. Hän on asiakaskokemuksen kiistaton mestari.”

Olli
Klaus

Klaus

”Klaus visioi uutta ja tavoittelee pysyvää kehittymisen tilaa. Tulevaisuuteen katsovan asenteensa ponnahduslautana on kokemus kivitalomaailmasta ja sen mielenkiintoisesta potentiaalista. Hänen ratkaisukeskeisyytensä sekä monialainen moderni osaaminen tekevät palvelustamme ylivertaisen. Voittavan ja monitaitoisen tiimin hahmoista Klaus on analyyttinen, palvelualtis sekä onnistumiseen rohkaiseva.”

Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Palvelumme kattaa kaikki rakentamisen osa-alueet,  eli mieluisia tehtäviä on varmasti tarjolla. Jos  näet mahdollisuutesi, soita minulle ja kerro toiveistasi.

Klaus Wirtanen
Toimitusjohtaja
050 380 1156

Työpäällikkö

Etsimme osaavia rakentamisen ammattilaisia käynnistämään ja johtamaan työmaitamme Uudellamaalla. Tehtävänäsi on aikatauluttaa työvaiheita sekä tahdittaa työmaat startista maaliin koko tiimin tukemana. Tavoitteenamme on olla Suomen suositelluin kivitalotehdas ja haluamme sinut mukaan. Soita minulle: Andreas 0407778123

Timpuri

Etsimme ammattitaitoista timpuria kivitalojemme puurakennetyövaiheeseen. Kivitalotyömaa tarvitsee monitaitoista timpuria, joka osaa yhdistää kiven ja puun vahvuudet sekä työskennellä monenlaisten materiaalien kanssa. Jos haluat olla osa monitaitoista tiimiä, ota yhteyttä ja saa oma työmaa.

Muurari

Ammattitaitoinen harkkomuurari on kivitalotyömaan kingi. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää kädentaitoja. Jos haluat kasvaa kivitalotyömaan harkkomestariksi tai olet jo sellainen, meillä on sinulle otollinen polku tarjolla.

Avoin haku – tarjoa osaamista!

Voimakkaalla identiteetillä varustettu yhteisö koostuu harvinaisista persoonista. Olisiko sinun tai ystäväsi aika päästä osaksi nykyaikaista yritystarinaa ja kokea työelämän ihanat mahdollisuudet. Kerro meille osaamisestasi ja käännä uusi sivu urallasi.

Ihmiset tekevät palvelun

Viihtyvät ihmiset ovat toimintamme kiistaton kulmakivi. Palvelukeskeisen tuotteen tarjoajana, kaiken keskiössä on omista huolehtiminen ja vahva yhteinen toimintakulttuuri. Lämminhenkinen ja kannustava tiimi tarjoaa myös korkealuokkaisimman tuotteen asiakkailleen.

Vastuullisuutemme

Toimintamme kannustaa sitoutumiseen sekä vastuullisuuteen, mikä on edellytys sekä työntekijän että koko yhteisön menestymiselle. Kunnianhimoiset ja yhdessä jaetut tavoitteemme innostavat huippusuorituksiin.

Valikoituminen

Kaikki joukkoomme hakeutuvat käyvät läpi kattavan perehdytyksen sekä tutustumisen jakamiimme arvoihin. Joukkoon soveltuvilta edellytetään poikkeuksellista ystävällisyyttä ja yhteistyökykyä.

Kohtaaminen

Palveluliiketoiminnan yksi keskeisimmistä mittareista on kommunikaation laatu. Tässä yhteydessä laadulla tarkoitetaan vuorovaikutuksen määrää, tiedonjaon läpinäkyvyyttä, viestinnän tehokkuutta sekä positiivisen viestinnän määrää. Me teemme töitä toisillemme – apua antaen ja toisen tarpeita kuunnellen.