Rakenteet

Luotetut rakenteet

Olemme koonneet valikoimaamme tuotteita, joiden toivomme ilahduttavan sinua pitkään. Löydät valitsemiemme rakenteiden joukosta pitkäikäisimpiä materiaalivalmistajia ja suunnitteluperiaatteita. Käyttövarusteiden valikoimasta löydät kaikki luotetut tuotemerkit sekä designin pohjoismaiseen makuun. Meidän arvoillamme valitun valikoiman lisäksi noudatamme rakentamisessa erityistä huolellisuutta, jotta sinä voisit asua turvallisesti.

Täsmällisesti tarpeeseen

Valitsemme toiveidesi mukaisen ja rakennuksen tarpeet täyttävät rakenteet parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Rakenteen valintaan vaikuttavat arkkitehtuuri, tavoiteaikataulu sekä sinun omat mieltymyksesi. Toteutamme runkorakenteita sekä kevytsoraharkoilla että eristemuottiharkoilla rakennuksen vaatimusten ja sinun toiveidesi mukaan. Oletko kiinnostunut valmiiksi asennetusta kokonaisuudesta sekä vapaudesta valita sopivin rakenneratkaisu?

Aina enemmän palvelua

Käytämme talojemme rungoissa vain vuosikymmenten mittaiseen käyttöön nojautuvia materiaaleja.

Varustelemme talot huippuluokan lämpöpumpuilla ja ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla.

Sisustusmateriaalit ovat kokeneen sisustusammattilaisen valitsemia ja käytössä koettuja.

Aina enemmän palvelua. Meidän asiakkaamme eivät jää työmaan kanssa yksin. 

Satojen kivitalojen suunnitteluratkaisut käytettävissä erinomaisia ratkaisuja etsiville.

Edulliseen ja korkea tasoiseen varusteluun tarjolla sama palvelulaajuus. Laajaa palvelua taloudellisesta kehyksestäsi riippumatta.

Kerromme sinulle ennen suunnittelun jatkamista, jos jokin ratkaisu ei ole toteutettavissa tai on teknisesti puutteellinen.

Meillä on ratkaisut kaikille tonttityypeille – jyrkät, loivat, pehmeät ja kovat.

Suunnittelemme rakennukset tapaukseen parhaiten soveltuvalla rakenneratkaisulla.

Unohda pakettitalojen jäykkyys. Käytössäsi on harkkorakentamisen suunnitteluvapaudet ja yksilöllisyys.

Kivitalo ja laaturakentaminen ei ole elitismiä, vaan vastuullista kuluttamista sekä säilyvää arvoa. Sinulle henkilökohtaisesti rakennettu koti on suuri pala suomalaista unelmaa.”