Filosofia

Haluamme tarjota ihmisille kivitaloja, joiden saavuttaminen on helppoa ja turvallista. Uuden kodin hankkiminen tulee olla yksi elämän positiivisimmista ja onnellisimmista tapahtumista. Meidän tärkein tehtävämme on mahdollistaa näiden kokemusten syntyminen mahdollisimman monille kodin ostajille. Toimintamme kantavin kulmakivi on ihmisläheisen ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen. Kodin rakennuttaminen on suuri vaihe elämässä ja siihen liittyvät ratkaisut pitää tehdä turvallisessa seurassa. Käyttäjälle räätälöityjen kotien tarjoajana meille on erityisen tärkeää, että kohtaamisemme sinun kanssasi ovat miellyttäviä ja lisäarvoa tuovia.

Rakennamme sinun kotiasi. Siksi sinun on tärkeä tietää mitä, miten ja miksi teemme asioita. Läpinäkyvyys on yhteinen intressimme ja pyrimme kommunikaation sekä dokumentoinnin keinoin pitämään kaikki hankkeen osapuolet tietoisina työn etenemisestä.

Kommunikaatio on palvelutuotteiden tärkein mittari. Ei riitä, että rakennus on rakennettu suunnitellulla tavalla ja oikein. Vastuullinen rakentaja varmistaa, että asiakas tietää miten työt etenevät ja mitä lähitulevaisuudessa tapahtuu. Kun poikkeustilanteista ja mahdollisista virheistä tiedotetaan asiakasta, asiakaskokemus nousee uudelle tasolle. Uskomme, että haluat nauttia siitä kokemuksesta, minkä me asiakkaillemme tarjoamme.

Haluamme olla parhaita siinä mitä teemme. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakaskokemuksesta ja otamme parhaita käytäntöjä käyttöön jatkuvasti. Tuotteemme sisältää paljon palvelua, mikä tarkoittaa ihmisten vuorovaikutusta, asiantuntemusta ja kommunikaatiota. Asiakastoiveissa on paljon vaihtelua ja on elintärkeää kuulla asiakkaalta itseltään yksityiskohtaisia toiveita palvelusta ja tuotteesta. Näin mahdollistetaan jatkossa entistäkin yksilöllisempi ja kohtaavampi palvelu. Toivomme, että sinäkin osallistuisit kehittämään toimintaamme antamalla palautetta kokemustesi pohjalta.