Miltä näyttää sinun polkusi unelmiesi kotiin?


Polkusi löytämiseksi on kysyttävä sinulta joitakin tärkeitä kysymyksiä koskien odotuksiasi ja unelmiasi. Mitä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia haluaisit uuteen kotiisi. Millaisia mahdollisuuksia tonttinne tarjoaa. Yhtä tärkeää on tietää, kuinka haluat saavuttaa unelmasi ja kuinka suuressa roolissa haluat itse olla.

Yhdessä löydämme juuri sinun polkusi!

Päätöksistä oikea

Matkalla kohti kivitalounelmaasi sinun tulee tehdä sekä suuria että pieniä päätöksiä. Unelmasi pysyvät koko matkan huomion keskipisteettä ja me tarjoamme sinulle huolellisesti suunniteltuja polkuja saavuttaaksesi ne. Sinulle sopivan palvelumallin valintaan vaikuttavat rakennuspaikka, aikataulusi sekä taloudellinen kehyksesi. Kaikkien näiden tulee sopia saumattomasti yhteen unelmasi saavuttamiseksi turvallisesti ja tasapainoisesti. Ehkä löydämme sinulle sopivan ratkaisun valmiista luonnoksistamme tai suunnittelu tehdään täysin uusilla ideoilla.

Toiveiden mukainen

Tunne ainutlaatuisesta kodista saadaan talon mallin ja pohjaratkaisun lisäksi toiveidesi mukaisilla varusteluvalinnoilla. Laajimmat palvelumallit sisältävät aina kodin yksilöllisen varustelun. Riippuen siitä kuinka paljon sinulla on aikaa käytettävissä hankkeelle, voit valita suppean tai laajan palvelumallin. Laajempi palvelumalli asettaa korkeammat vaatimukset taloudellesi, mutta antavat tilaa elämän muille osa-alueille. Yhdistämällä meidän osaamisemme sinun unelmaasi pääsemme oikealle polulle.

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.