Muuttovalmis Kivitalo

Muuttovalmis tarkoittaa yleisesti ottaen tilannetta, jossa jokin, kuten asunto tai rakennus, on valmistettu siten, että se on käyttövalmis ilman merkittäviä lisätöitä tai viimeistelyä. Muuttovalmis talo on rakennettu ja varustettu niin, että sen asumiskelpoisuus ja toimivuus ovat valmiiksi hoidettuja ennen uusien omistajien tai asukkaiden muuttoa.

Muuttovalmiin talon ominaisuuksia ja varusteita voivat olla esimerkiksi:

Runkorakenteet: Seinät, lattiat ja kattorakenteet on asennettu valmiiksi pinnoitusta ja varustelua varten. Rakenteet on suunniteltu talopakettitoimittajan konseptiratkaisuja hyödyntäen, jotta kattava kokonaisuus voidaan toimittaa tehokkaasti.

Sähkö, vesi ja viemäröinti: Kaikki tarvittavat sähkö- ja vesijärjestelmät ovat asennettu ja toiminnassa. Viemäröinti ja jäteveden käsittely on hoidettu asianmukaisesti.

Lämmitys ja ilmastointi: Talossa on asennettu lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, jotta siellä voi asua mukavasti eri vuodenaikoina. Ilmastoinnilla hallitaan sisäilman laatua sekä rakennuksen kosteustasapainoa. Oikein mitoitettu ja käytetty ilmanvaihto on pitkäikäisen kodin salaisuus.

Keittiö ja kylpyhuone: Keittiössä on kaikki tarvittavat laitteet ja kaapit, ja kylpyhuoneessa on wc, suihku ja pesuallas. Näiden tilojen kalusteet ja putkityöt on asennettu.

Lattiapäällysteet ja seinäpinnat: Talon lattiat ja seinät ovat valmiiksi viimeisteltyjä ja maalattuja tai tapetoituja. Lattiapäällysteet voivat olla esimerkiksi parkettia, laminaattia tai laattaa.

Valaistus: Talossa on valaisimia ja sähköpisteitä, joiden avulla tiloja voi valaista tarpeen mukaan. Valaisinten sijoittelu ja ohjaus on ennalta ammattilaisen suunnittelema ja yhteensopiva koko talon kanssa.

Ulkotilat: Mahdolliset terassit tai parvekkeet ovat valmiiksi rakennettuja toimituksen mukaisesti.

Turvallisuusvarusteet: Muuttovalmiissa talossa voi olla valmiiksi asennettuja turvallisuusvarusteita, kuten palovaroittimia ja lukitusratkaisuja.

Yleensä muuttovalmiin talon ostaminen tarkoittaa, että uudet omistajat voivat muuttaa sisään ilman suuria remontteja tai lisätyötä. Tämä tekee siirtymisestä uuteen kotiin helpompaa ja nopeampaa verrattuna taloon, joka vaatii vielä merkittäviä viimeistelytöitä ennen asumista.

Miksi me uskomme muuttovalmiiseen toimitukseen?

Muuttovalmiissa toimituksissa asiakas nauttii mahdollisimman pienestä kustannusvaihtelusta, mikä lisää asiakasarvoa. Kustannusten tärkein muutostekijä on lisätilaukset tai erikseen toivotut muutokset toimitukseen. Muuttovalmiiden talopakettien osuus kaikista talotoimituksista on kasvanut jo kaksi vuosikymmentä, mikä kertoo sen soveltuvuudesta yhä useamman ostajan tarpeisiin ja tilanteeseen.

Yhä useammalle asiakkaalle on taloudellisesti kannustavampaa menestyä omassa työssään sekä vahvuusalueella, ja ostaa palveluna oman erityisosaamisen ulkopuoliset asiat. Yhä useampi asiakas kokee, että on ensiarvoisempaa antaa aikaa perheen ja ystävien kanssa yhdessäololle kuin talon rakentamiseen sivutyönä päivätyön ohella. Kasvukeskuksissa kuluttajien painotus on siirtynyt maksimoidusta talon koosta maksimoituun toimituslaajuuteen.