Talomalli 6

Huoneistoala

159 m²


Kerrosala

177 m²


Makuuhuoneita

4


Huoneistoselite

4h+oh+k+2kh+khh+s+2vh


Muuttovalmis hinta alk. Kysy lisää!

Esittely

Talomalli 6 on suunniteltu erityisesti kaupunkimiljööseen sopivaksi, tarjoten älykkäitä ratkaisuja pihapiirin rajaukseen. Sen L-muotoinen rakenne ei ainoastaan tarjoa tyylikkyyttä ja toimivuutta, vaan myös luo yksityisyyttä ja suojaa. Tämä talomalli yhdistää modernin arkkitehtuurin käytännöllisyyteen, luoden tilan, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallisesti järkevä. Suunnittelu keskittyy asumismukavuuteen ja korkeatasoiseen varusteluun, joka tekee jokaisesta päivästä kotona nautinnollisen.

Tämän talon keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu:

– Toimiva saunaosasto saunatuvalla ja terassikäynnillä: Arjen luksusta, joka tarjoaa rentoutumista ja hyvinvointia.
– Tilava päämakuuhuone suurella vaatehuoneella ja omalla kylpyhuoneella: Tarjoaa ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä.
– Laaja olohuone yhdistettynä keittiöön: Avarat tilat ja valoisa näkymä puutarhaan.
– Kasvatettu pohjan pinta-ala: Väljät huonetilat koko talossa.

Eteisen suunnittelussa on otettu huomioon tehokas säilytystila. Heti sisään astuttaessa vastaan tulee käytännöllinen kaappitila ja vaatehuone, jotka takaavat, että arjen toimivuus alkaa jo ovella. Eteisalueen jälkeen avautuva tilava ja valoisa olohuone-keittiö on talon sydän, jossa perheen yhteiset hetket ja viihdyttäminen sujuvat vaivattomasti. Suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa, ja ne tarjoavat upeat näkymät puutarhaan.

Mikäli ylellisyys ja laadukas elämä ovat sinulle tärkeämpiä kuin makuuhuoneiden määrä, Talomalli 6 on täydellinen valinta. Tämä malli on ihanteellinen sekä pariskunnille että lapsiperheille, jotka arvostavat tilaa, tyyliä ja mukavuutta. Kivitalokeskuksen Talomalli 6 on suunniteltu tuomaan ylellisyyttä ja toimivuutta jokapäiväiseen elämään, luoden kodin, jossa jokainen hetki on nautinnollinen. Tutustu malliin tarkemmin asiakaspalvelumme avustuksella ja tuo omat toiveesi mukaan suunnitteluun.

L-mallin talosta tehdään usein muokattuja versioita – peilikuvia ja venytyksiä eri suuntaan. Jos pohdit sopisiko tämä sinun tontille, muista että kaikkia talomalleja voi muunnella sopimaan täsmällisesti tontillesi.

Tässä lyhyesti muuttovalmiin kivitalon edut:
– Nopein tapa saada talo valmiiksi
– Yhdellä sopimuksella maatyövaiheesta muuttokuntoon
– 98 % rakennuksen kustannuksista lukittu
– Talonrakentamisen aikataulu ennakkoon tiedossa
– Ammattilaisen suunnittelema sisustusvalikoima ja rakenteet
– Ammattilaisen optimoima talotekniikka juuri sinun taloon
– Tärkeille valinnoille ja päätöksille on valmis prosessi
– Tyylivalintojasi ohjaa kokenut sisustamisen ammattilainen
– Ei edellytä osallistumista talon rakentamisen eri työvaiheisiin
– Dokumentoitu laadunvalvonta ja valvontarutiini
– Helpoin tapa rakennuttaa oma koti

*Talomalliston hinnoittelun yhtenäistämiseksi alkaen hinnoittelu ei sisällä lämmönlähdettä. Kivitalokeskuksella on oikeus tarkastaa hinnoittelua ja siinä esiintyviä virheitä.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.