Talomalli 5

Huoneistoala

126 m²


Kerrosala

142 m²


Makuuhuoneita

4


Huoneistoselite

4h+oh+k+kh+khh+s+v


Muuttovalmis hinta alk. Kysy lisää!

Esittely

Talomalli 5 on suunniteltu vastaamaan käytännöllisen asumisen tarpeita, tarjoten ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa ja mukavampaa. Tämän talomallin suunnittelussa on huomioitu toiminnallisuus ja asumisen mukavuus, mikä näkyy erityisesti alakerran huolellisesti suunnitelluissa huolto- ja varastotiloissa. Alakerta on omistettu päivittäiseen elämään ja toimintaan, kun taas yläkerta, joka on varattu makuuhuoneille, tarjoaa rauhallisen ja yksityisen tilan perheen jäsenille.

Talon keskeiset ominaisuudet:

– Jako kahteen eri osaan: Alakerrassa huolto- ja varastotilat, yläkerrassa makuuhuoneet.
– Amerikkalainen ”private space / public space” -suunnitteluprinsiippi: Selkeä erottelu yksityisen ja yhteisen tilan välillä.
– Kodinhoitotilat alakerrassa: Tehostavat arjen toimintoja.
– Viihtyisä keittiö ja olohuoneen kokonaisuus: Täydellinen tila perheen yhteiseen aikaan ja viihtyisään oleskeluun.
– Tuotantotehokas runkomalli: Suoralinjaisella ja optimaalisilla jänneväleillä suunniteltu talo edistää nopeaa valmistumista aina suunnittelusta rakentamiseen.

Alakerran kodinhoitotilat ja varastointiratkaisut on suunniteltu helpottamaan arjen hallintaa, tarjoten tehokkaan ja käytännöllisen ympäristön päivittäisille toimille. Keittiön ja olohuoneen yhdistetty kokonaisuus luo tilavan ja kutsuvan alueen, jossa on helppo viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Suuri ikkuna tuo tilaan runsaasti luonnonvaloa ja luo yhteyden ulkoiseen ympäristöön.

Talomalli 5:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotannolliseen tehokkuuteen, mikä varmistaa, että rakennushanke etenee sujuvasti alusta loppuun. Tämä malli vähentää suunnitteluvaiheen viivästyksiä ja jahkailua, mikä on usein rakennushankkeiden yleinen haaste. Tarjoamalla selkeät ja toimivat suunnitteluratkaisut, Talomalli 5 auttaa sinua saamaan hankkeesi käyntiin nopeasti ja tehokkaasti, jotta voit nauttia uudesta kodistasi mahdollisimman pian. Tutustu malliin tarkemmin asiakaspalvelumme avustuksella ja tuo omat toiveesi mukaan suunnitteluun.

Tässä lyhyesti muuttovalmiin kivitalon edut:
– Nopein tapa saada talo valmiiksi
– Yhdellä sopimuksella maatyövaiheesta muuttokuntoon
– 98 % rakennuksen kustannuksista lukittu
– Talonrakentamisen aikataulu ennakkoon tiedossa
– Ammattilaisen suunnittelema sisustusvalikoima ja rakenteet
– Ammattilaisen optimoima talotekniikka juuri sinun taloon
– Tärkeille valinnoille ja päätöksille on valmis prosessi
– Tyylivalintojasi ohjaa kokenut sisustamisen ammattilainen
– Ei edellytä osallistumista talon rakentamisen eri työvaiheisiin
– Dokumentoitu laadunvalvonta ja valvontarutiini
– Helpoin tapa rakennuttaa oma koti

*Talomalliston hinnoittelun yhtenäistämiseksi alkaen hinnoittelu ei sisällä lämmönlähdettä. Kivitalokeskuksella on oikeus tarkastaa hinnoittelua ja siinä esiintyviä virheitä.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.