Talomalli 3

Huoneistoala

116 m²


Kerrosala

132 m²


Makuuhuoneita

3


Huoneistoselite

3h+oh+k+kh+khh+s+vh


Muuttovalmis hinta alk. Kysy lisää!

Esittely

Talomalli 3:n ydin on keittiö. Tämä malli on suunniteltu toimivan ja tilavan keittiön ympärille. Keittiöstä on lyhyt matka kaikkiin tiloihin. Arjen toimivuus on varmistettu tilavalla kodinhoitohuoneella ja uloskäynnillä talon sivuterassille. Keittiö ja olohuone on rajattu saarekkeella, mikä tuo runsaasti lisää säilytystilaa sekä luontevan paikan tunnelmalliselle tulisijalle aivan olohuoneen keskiöön.

Arkkitehtuuriltaan Talomalli 3 on hyvin suomalainen ja ajaton. Talomallin mitat ja huonejako on sovitettavissa juuri sinun tarpeidesi mukaan ja varustelua säätämällä voit optimoida talon suorituskyvyn niin arkeen kuin juhlaan.

Tässä lyhyesti muuttovalmiin kivitalon edut:
– Nopein tapa saada talo valmiiksi
– Yhdellä sopimuksella maatyövaiheesta muuttokuntoon
– 98 % rakennuksen kustannuksista lukittu
– Talonrakentamisen aikataulu ennakkoon tiedossa
– Ammattilaisen suunnittelema sisustusvalikoima ja rakenteet
– Ammattilaisen optimoima talotekniikka juuri sinun taloon
– Tärkeille valinnoille ja päätöksille on valmis prosessi
– Tyylivalintojasi ohjaa kokenut sisustamisen ammattilainen
– Ei edellytä osallistumista talon rakentamisen eri työvaiheisiin
– Dokumentoitu laadunvalvonta ja valvontarutiini
– Helpoin tapa rakennuttaa oma koti

*Talomalliston hinnoittelun yhtenäistämiseksi alkaen hinnoittelu ei sisällä lämmönlähdettä. Kivitalokeskuksella on oikeus tarkastaa hinnoittelua ja siinä esiintyviä virheitä.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.