Talomalli 2

Huoneistoala

111,5 m²


Kerrosala

128 m²


Makuuhuoneita

3


Huoneistoselite

3h+oh+k+kh+khh+s+v


Muuttovalmis hinta alk. Kysy lisää!

Esittely

Talomalli 2 on kaupunkitonttien vaatimuksien mukaan suunniteltu 2-kerroksinen koti. Rajallisiin neliöihin on saatu toimivasti mahtumaan kolme makuuhuonetta sekä kivitalolle ominainen korkea olohuone. Olohuone – keittiötä on fiksusti laajennettu terassilla, mikä on helposti lasitettavissa tarpeen mukaan.

Rakennuksen kapea runkoleveys mahdollistaa joustavan sijoittelun useimmille tonteille, minkä lisäksi siinä on säätövaraa huonetilojen kasvattamiseksi. Ulko-ovet on sijoiteltu samalle sivulle, mahdollistaen käyttöpihan keskittämisen talon tietylle puolelle.

Yläkerran huonetilojen avaruutta on tehostettu sisäikkunoilla hyödyntäen olohuoneen suurten ikkunoiden valomäärää. Huonejakoa ja yksityiskohtia säätämällä, tästä mallista saa useimpien tarpeisiin sopivan kodin pitkäksi aikaa.

Tässä lyhyesti muuttovalmiin kivitalon edut:
– Nopein tapa saada talo valmiiksi
– Yhdellä sopimuksella maatyövaiheesta muuttokuntoon
– 98 % rakennuksen kustannuksista lukittu
– Talonrakentamisen aikataulu ennakkoon tiedossa
– Ammattilaisen suunnittelema sisustusvalikoima ja rakenteet
– Ammattilaisen optimoima talotekniikka juuri sinun taloon
– Tärkeille valinnoille ja päätöksille on valmis prosessi
– Tyylivalintojasi ohjaa kokenut sisustamisen ammattilainen
– Ei edellytä osallistumista talon rakentamisen eri työvaiheisiin
– Dokumentoitu laadunvalvonta ja valvontarutiini
– Helpoin tapa rakennuttaa oma koti

*Talomalliston hinnoittelun yhtenäistämiseksi alkaen hinnoittelu ei sisällä lämmönlähdettä. Kivitalokeskuksella on oikeus tarkastaa hinnoittelua ja siinä esiintyviä virheitä.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.