Talomalli 1

Huoneistoala

97 m²


Kerrosala

112,5 m²


Makuuhuoneita

3


Huoneistoselite

3h+oh+k+kh+khh+s


Muuttovalmis hinta alk. Kysy lisää!

Esittely

Talomalli 1 on mutkaton ratkaisu pariskunnan tai pienen perheen tarpeisiin. Pesutilat ja kodinhoitotilat on sijoiteltu toimivasti talon päätyyn. Olohuone – keittiö on yhdistetty yhdeksi suuremmaksi tilaksi, mikä tuo tilan tuntua muuten kompaktiin tilaratkaisuun.

Pohjaratkaisuun on saatu useimpien toivomat kolme makuuhuonetta menettämättä arjen tärkeimpiä kodinhoitotiloja. Kun etsit todellista rakentamisen tehokkuutta ja kivitalon käyttökokemusta, tällä mallilla pääset varmasti tavoitteeseesi. Tilaratkaisuja hienosäätämällä voimme tehdä tästä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan kodin pitkäksi aikaa.

Tämän talomallin kompakti koko mahdollistaa lähes jokaisen tontin hyödyntämisen. Koska talon pohjaratkaisusta saa peilikuvan mihin tahansa suuntaan, pihan ja kulkuteiden sijoittelu onnistuu helposti. Selkeälinjaisena mallina myös kivitalon kustannustehokkuus saadaan maksimoitua samalla säilyttäen kivitalon ylivertaiset tekniset ominaisuudet.

Talotoimituksen sisällöllä ja varustelulla tästä mallista saadaan koko kadun toimivin ja pitkäikäisin koti. Arvonsa säilyttävä varma valinta.

Tässä lyhyesti muuttovalmiin kivitalon edut:
– Nopein tapa saada talo valmiiksi
– Yhdellä sopimuksella maatyövaiheesta muuttokuntoon
– 98 % rakennuksen kustannuksista lukittu
– Talonrakentamisen aikataulu ennakkoon tiedossa
– Ammattilaisen suunnittelema sisustusvalikoima ja rakenteet
– Ammattilaisen optimoima talotekniikka juuri sinun taloon
– Tärkeille valinnoille ja päätöksille on valmis prosessi
– Tyylivalintojasi ohjaa kokenut sisustamisen ammattilainen
– Ei edellytä osallistumista talon rakentamisen eri työvaiheisiin
– Dokumentoitu laadunvalvonta ja valvontarutiini
– Helpoin tapa rakennuttaa oma koti

*Talomalliston hinnoittelun yhtenäistämiseksi alkaen hinnoittelu ei sisällä lämmönlähdettä. Kivitalokeskuksella on oikeus tarkastaa hinnoittelua ja siinä esiintyviä virheitä.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Valitse palvelumalli

Jos tiedät millaisen talon haluat ja sinulla on jo arkkitehdin luonnokset valmiina, on aika katsoa millaisella palvelumallilla haluat sen toteutettavan. Rakentamisen tulee olla hauskaa, mutta vastuullista. Palvelumallin valinnalla päätät, kuinka paljon haluat ottaa omaa vastuuta ja millainen kustannustaso sopii sinulle parhaiten.

Palvelumallin valinta määrittää, miten roolit hankkeen osapuolten välillä jakautuvat. Meidän asiakkaanamme pääset valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivan roolituksen ja vastuujaon. Sopivan palvelumallin valintaan vaikuttaa rakentamisen tuntemus, budjettisi sekä toiveesi ajankäytöstä. Valitsemastasi palvelumallista riippumatta opastamme sinut koko polun läpi tilanteesi erityispiirteet huomioiden.

Tarkastellaanpa vähän lähempää palvelumallejamme.