Kivitalokeskus Suomi Oy

Kivitalopaketti yhdellä sopimuksella


Olisiko kivitalo sinulle sopiva vaihtoehto?

Tiesitkö, että meiltä saat oikeasti muuttovalmiin kivitalon yhdellä sopimuksella? Suunnittelemme ja rakennamme sinulle sopivan kivitalon tai rakennamme sinun luonnostesi mukaisen kivitalon. Meille kivitalopaketti ei tarkoita vain harkkotoimitusta vaan aina asennettua kokonaisuutta turvallisesti yhdellä sopimuksella.

Mikä näistä kuvaa tilannettasi parhaiten

Mietin kivitalon ja puutalon välillä

Mietin kuinka paljon kivitalo maksaa

Mietin millaisen kivitalon tontilleni voi rakentaa

Etsin kivitaloarkkitehtia ja osaajia hankkeeni käynnistämiseen

Haluaisin kustannusarvion luonnostelemastani talosta

Haluaisin tarjouksen luonnosteni pohjalta

Anna meidän keskustella talounelmistasi yhdessä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelumallit

Palvelumalli 1

Relax

Turvallisin tie kotiin. Eniten aikaa sinun elämällesi.

Relax on aito avaimet käteen kivitalopaketti, joka antaa mahdollisuuden päästä pisimmälle yhdellä päätöksellä. Palvelu on suunniteltu sinulle, joka haluat ammattilaisen avun käyttöösi koko matkalle. Tavoitteletko, että joku ohjaisi tilasuunnittelun ja tontinkäytön suunnittelun puolestasi sekä ehdottaisi kokonaisuuteen sopivaa varustelua. Tällä polulla nautit helppoudesta ja kivitalohankkeen etenemisestä. Tämän palvelun ostaja haluaa pitää kätensä vapaan hankkeen aikana ja saapua perille virkeänä.

Palvelumalli 2

Classic

Tutuin tie kotiin. Sinulle, joka etsit muuttovalmista kivitaloa.

Classic on muuttovalmis kivitalopaketti ja kaikkein kysytyin tuotteemme. Tässä palvelumallissa allekirjoitat yhden sopimuksen, jossa me otamme käytännön vastuun kotisi rakentamisesta. Laajuudessa puhutaan kokonaisuudesta, jossa koti luovutetaan käyttövalmiina. Tässä tapauksessa kohde on suunniteltu ja varusteltu toiveidesi mukaan ja valmiiksi toteutettu parhaita käytäntöjämme noudattaen.

Palvelumalli 3

Flex

Persoonallisin tie kotiin. Palvelumalli itsenäistä sisustusta suunnittelevalle.

Flex on sisustamaton kivitalopaketti ja antaa sinulle täydet vapaudet kodin sisäpuoliseen estetiikkaan, menettämättä laajan toimituksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tämä palvelumalli on luotu sinulle, joka haluat käyttää enemmän aikaa kodin sisustusratkaisujen suunnitteluun ja rakentamiseen. Kivitalo toimitetaan ulkopuolisilta osin valmiina ja ilman sisustusratkaisuja. Palvelu sisältää myös valitun talotekniikan valmiiksi asennettuna, jolloin sinun hoidettavaksesi jää vain sinulle tärkeimmät ja inspiroivimmat teemat – värit, pinnat ja kalusteet. Valitsemalla tämän palvelumallin, sinun tulee varautua suurempaan vastuuseen ja ajankäyttöön työmaavaiheessa.

Palvelumalli 4

Active

Aktiivisin tie kotiin. Kevyt aloitus kestävällä kivirungolla.

Active on nopea ja joustava vesikattovalmis runkopaketti hankkeen aloittamiseksi. Palvelu sisältää suunnitellun ja valmiiksi asennetun harkkorungon, jossa on otettu huomioon toiveesi työmaan loppuun saattamisesta. Rakennus luovutetaan säältä suojassa ja valmiina sinun jatkosuunnitelmiasi varten. Palvelu sopii sinulle, jolla on kykyä organisoida rakentamistyötä tai olet itse rakentamisen ammattilainen.

Lähetä tarjouspyyntö helposti jo tänään!

Tarjouspyyntölomake

Kuinka hanke etenee

Ennen rakennusluvan valmistumista, ennen perustuksen valamista ja ennen kuin ensimmäinen harkko voidaan muurata, on vastattava kysymykseen – Missä? Oikea sijainti ja mahdollisuuksia tarjoava tontti on kenties suurin yksittäinen päätös matkalla uuteen kotiin. Tontinostopäätökseen vaikuttaa suotuisan sijainnin lisäksi myös sen rakennettavuus. Rakennettavuuden arviointiin kannattaa kysyä ammattilaisen arviota, jotta voi varmistua kivitalounelman toteutumisesta.

Kodin luonnostelu on kutkuttavaa sekä ajatuksia herättävää aikaa. Mitkä ovat asumistarpeeni? Mitkä ovat kestäviä ratkaisuja? Mitkä ovat teknisesti tai taloudellisesti onnistuneita päätöksiä? Luonnossuunnittelussa otetaan huomioon tontin rakennettavuus sekä sinun toiveesi uudesta kodista. Hyvin tehdyillä luonnoksilla saa etumatkaa hankkeen toteuttamiseen. Toteuttaja on helposti löydettävissä ja taloudellisen kehyksen määrittäminen on helpompaa.

Arkkitehtiluonnosten tai valmiiden pääpiirustusten ollessa kunnossa voidaan siirtyä toiveidesi mukaisen palvelumallin valintaan. Kerro meille avoimesti millaisen palvelukokonaisuuden haluaisit tilata ja pyri kuvaamaan palvelutoiveesi mahdollisimman tarkasti. Arkkitehtiluonnoksien ja valitun palvelumalin mukaan pystyt tilaamaan palvelumme. 

Sopimuksessa kerrotaan kaikki asunnon ostoa koskevat yksityiskohdat palvelun laajuudesta käytettyihin rakenteisiin. Sopimuksen tekemisessä on hyvä varmistaa että palvelumalli soveltuu elämäntilanteeseesi ja ajankäytön mahdollisuuksiin. Me olemme suunnitelleet palvelumallimme niin, että ne vastaavat mahdollisimman tarkasti sellaista kokonaisuutta, mikä sinulla on ajatuksissa tilata.

Jotta kuntasi rakennusvalvonta voi myöntää rakennusluvan, he tarvitsevat piirustuksia, joista näkyy, miltä tontillesi sijoitettavan talon tulisi näyttää. Tällä varmistetaan, että se noudattaa esimerkiksi yksityiskohtaista suunnitelmaa. Jos rakennat avaimet käteen -periaatteella, saat myyjältäsi apua kaiken materiaalin valmistukseen ja rakennuslupahakemuksen tekemiseen. Maksu vaihtelee kuntakohtaisesti ja sen tulee kattaa sekä kaavoitus- että rakennuslain edellyttämän teknisen tarkastuksen ja rakennusneuvonnan kustannukset. 

Kodin kiintokalusteiden suunnittelu toimii lähtötietona useimmille teknisille suunnitelmille. Tästä johtuen kalusteiden määrittäminen aikaisessa vaiheessa on tärkeää. Tarjous- ja sopimusvaiheessa palveluun on mainittu tietyt kalusteet sisältyväksi. Kalustesuunnittelija tekee tämän sisällön ja sinun antamiesi lisätoiveiden pohjalta tarkat toteutussuunnitelmat. Meidän toimittamamme kalusteet ovat aina toiveiden mukaan suunniteluja.

Arkkitehdin pääpiirustusten pohjalta tehtävien teknisten suunnitelmien edistäminen on jo täysin meidän käsissämme. Tässä vaiheessa sinun on siis aika hengähtää ja valmistautua sisustusvarustelun määrittämiseen. Tekniseen suunnitteluun kuuluvat lämmitysjärjestelmän, sähköjärjestelmän, käyttövesijärjestelmän, viemärijärjestelmän ja ilmanvaihdon suunnittelu. Otamme suunnittelussa huomioon yksityiskohtaiset toiveesi ja varmistamme suunnitelmien toteutettavuuden.

Aloituskokouksella tarkoitetaan virallista rakennusvalvonnan kanssa pidettävä aloituskokousta. Aloituskokouksen järjestää työmaan vastaava työnjohtaja ja tilaisuudessa ovat paikalla pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja, rakennushankkeeseen ryhtyvä sekä lupaviranomainen. Virallisen aloituskokouksen lisäksi pidämme työmaan aloituskokouksen, jossa käydään työmaan käytännön asioita läpi sekä varmistetaan työmaan hyvä liikkeellelähtö.

Oletko haaveillut, että saat määrittää uuden kotisi sisustuksen ammattilaisen ohjaamana? Me annamme sinulle mahdollisuuden määrittää kotisi varustelun toivomassasi taloudellisessa kehyksessä. Varustelun taso ja sisustuksen yksilöllisyys voi vaihdella, mutta valinnat ja päätökset tehdään aina samassa vaiheessa. Kun varusteluvalinnat on tehty ja toiveet kirjattu talteen, uuden kotisi toteutus voidaan aloittaa.

Ennen asuntoon muuttamista on varmistettava talon asumisturvallisuus. Tämä tarkastus tilataan viranomaiselta vastaavan työnjohtajan toimesta. Tarkastus koostuu useasta osa-alueesta ja kaikki osa-alueet tulee olla hyväksytty ennen uuden kodin käyttöönottoa.

Muutto voi olla iso käännekohta elämässä ja vie usein paljon aikaa. Muista kuitenkin sopia käytännön yksityiskohdista hyvissä ajoin ennen muuttoa. Tee muuttoilmoitus jos sinulla ei vielä ole sellaista. Muutosta tulee ilmoittaa myös sähköyhtiölle, verkko-operaattorille ja puhelinoperaattorille. Muista myös lukea nykyisen kodin sähkö- ja vesimittarit sekä ottaa uusi henkilökohtainen kotivakuutus.